Over ons

Welkom bij TWI Peru – Uw Venster op het Betoverende Peru

Wij zijn Juan en Helena, de oprichters van TWI Peru en uw persoonlijke gidsen in de wereld van Peru. Onze liefde voor dit land gaat verder dan de adembenemende landschappen en de rijke geschiedenis. Het is een passie voor de levendige cultuur, de warme mensen en de onontdekte verhalen die elke hoek van Peru te bieden heeft.

Onze Reis

Onze reis begon enkele jaren geleden toen we besloten ons leven te wijden aan het verkennen en delen van de wonderen van Peru. We hebben door de uitgestrekte Andes getrokken, ons verwonderd over de architectonische pracht van Inca-ruïnes, en ons ondergedompeld in de lokale gemeenschappen om de echte essentie van Peru te ervaren.

Onze Missie

Bij TWI Peru is het onze missie om u niet alleen te informeren over de beste plaatsen om te bezoeken, maar ook om u te verbinden met de verhalen, de mensen en de cultuur die Peru zo uniek maken. Of u nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning, culturele verrijking of culinaire ontdekkingen, wij staan klaar om onze ervaringen en kennis met u te delen.

Verbinden met Ons

We nodigen u uit om deel te nemen aan onze gemeenschap van Peru-liefhebbers. Of u nu vragen hebt, suggesties wilt delen, of gewoon uw ervaringen wilt vertellen, we horen graag van u. Peru is niet alleen een bestemming; het is een levenslange liefde, en we zijn verheugd deze passie met u te delen.

Waar uw Peruaanse avontuur begint!